Mélytisztítás

A mélytisztítás alkalmával a lakkfelületbe ágyazódott szennyeződéseket távolítjuk el, melyek egy sima mosással nem távolíthatóak el maradéktalanul (még erős oldószerek használatával sem feltétlenül). Akár új autóknál is jelentkezhet ez a probléma, mivel közúton vagy vasúton szállítják őket. Különösen a világos felületeken feltűnőek ezek a szennyeződések, de egy sötét autó fényét is el tudják venni.
Amennyiben mosás után kezünket a felületen végigsimítva úgy érezzük, hogy durva, nem csúszik rajta végig a bőrünk, mélytisztításra van szüksége az autónknak. Ez nagyban segíti a később felvitt viasz és szintetikus viasz termékek élettartamának növelését!
Ez a szolgáltatásunk tartalmazza karbantartó tisztítás elemeit, valamint egy prémium minőségű szintetikus viasz felvitelét, mely segíti a hasonló szennyeződések kialakulásának megelőzését és tovább fényesíti a felületet!

Kiskategóriás autók: bruttó 15.990 Ft (pl. Fiat 500)
Középkategóriás autók: bruttó 18.990 Ft (pl. Audi A4)
Felsőkategóriás autók: bruttó 21.990 Ft (pl. BMW 5, 7 stb.)
Terepjárók: bruttó 24.990 Ft (pl. Mercedes ML)

Fényszóró polírozás / Lámpa polírozás

Fényszóró polírozás: Manapság a legtöbb autó fényszórója készül üveg helyett műanyagból, hiszen sokkal olcsóbb az előállítása. Ennek viszont az a hátránya, hogy a környezeti hatások miatt idővel elmattul, elszíneződik. Az erre a célra kifejlesztett polírozógepeink segítségével visszanyeri eredeti állapotát, ami amellett hogy sokkal jobban mutat, biztonságosabb vezetést is eredményez, hiszen az átlátszó felület kevésbé folytja vissza a lámpa fényerősségét!

Autókárpit tisztítás szombathely / Autó tetőkárpit tisztítás

Vannak esetek amikor egy sima porszívózás mar nem elég a maradéktalan por illetve folt eltávolításához, ilyenkor célszerű egy teljes autó es tetőkárpit tisztítást választani. Szombathelyen egyedülálló technológiákkal, és innovációkkal a lehető legkíméletletesebben tisztítjuk meg autójának kárpit felületeit. Csak a teljes kiszáradást követően adjuk át az autót tulajdonosának, ezzel is biztosítva a tökéletes folteltávolítást.

Autó viaszolás / Autó waxolás

Speciális, magas karnauba pálma viasz tartalmú waxokat használva tesszük autójának fényezését elsősorban ellenállóvá, ragyogová, es maximálisan vízlepergetővé. Egyes waxainkat csak kézzel tudjuk a felületre felvinni, ugyanis a kéz melegétől válik lággyá és kenhetőve. 30 perc vagy akar egy órás száradas után töröljük fényesre, és csillogóvá.

Premium Car Care

Szombathely 9700, Liliom utca 1/f

+36 (70) 949 8999 +36 (70) 949 (Megjelenítéshez kattintson)

pcc@premiumcarcare.hu