Beltér tisztítás,kárpit tisztítás (Silver csomag)

Nem csak egy szimpla porszívózás és törölgetés, szennyeződéstől és felülettől függően nagynyomású gőzzel vagy kárpittisztító géppel való tisztítást és fertőtlenítést jelent, az összes résből eltávolítjuk a zsírt, koszt. Magába foglalja az összes kárpitot (és/vagy bőrt), az összes műanyag elemet, az ablakokat, a tükröt, stb. A tetőkárpit tisztítása megbeszélés, megeggyezés alapján történik.
Érdemes megemlíteni, hogy szövetbelső esetén nem adjuk ki nedvesen az utasteret, mivel teljes száradásig nem látjuk, hogy valóban el lett-e távolítva minden eltávolítható szennyeződés.

Kiskategóriás autók: bruttó 14.990 Ft (pl. Fiat 500, Audi A3, Bmw 1 stb)
Középkategóriás autók: bruttó 17.990 Ft (pl. Audi A4)
Felsőkategóriás autók: bruttó 20.990Ft (pl. BMW 5, 7 stb.)
Terepjárók: bruttó 23.990 Ft (pl. Mercedes ML)

Fényszóró polírozás / Lámpa polírozás

Fényszóró polírozás: Manapság a legtöbb autó fényszórója készül üveg helyett műanyagból, hiszen sokkal olcsóbb az előállítása. Ennek viszont az a hátránya, hogy a környezeti hatások miatt idővel elmattul, elszíneződik. Az erre a célra kifejlesztett polírozógepeink segítségével visszanyeri eredeti állapotát, ami amellett hogy sokkal jobban mutat, biztonságosabb vezetést is eredményez, hiszen az átlátszó felület kevésbé folytja vissza a lámpa fényerősségét!

Autókárpit tisztítás szombathely / Autó tetőkárpit tisztítás

Vannak esetek amikor egy sima porszívózás mar nem elég a maradéktalan por illetve folt eltávolításához, ilyenkor célszerű egy teljes autó es tetőkárpit tisztítást választani. Szombathelyen egyedülálló technológiákkal, és innovációkkal a lehető legkíméletletesebben tisztítjuk meg autójának kárpit felületeit. Csak a teljes kiszáradást követően adjuk át az autót tulajdonosának, ezzel is biztosítva a tökéletes folteltávolítást.

Autó viaszolás / Autó waxolás

Speciális, magas karnauba pálma viasz tartalmú waxokat használva tesszük autójának fényezését elsősorban ellenállóvá, ragyogová, es maximálisan vízlepergetővé. Egyes waxainkat csak kézzel tudjuk a felületre felvinni, ugyanis a kéz melegétől válik lággyá és kenhetőve. 30 perc vagy akar egy órás száradas után töröljük fényesre, és csillogóvá.

Premium Car Care

Szombathely 9700, Liliom utca 1/f

+36 (70) 949 8999 +36 (70) 949 (Megjelenítéshez kattintson)

pcc@premiumcarcare.hu