Mélytisztítás + Beltér tisztítás

Kiskategóriás autók: bruttó 22.990 Ft (pl. Fiat 500)
Középkategóriás autók: bruttó 26.990 Ft (pl. Audi A4)
Felsőkategóriás autók: bruttó 30.990 Ft (pl. BMW 5, 7 stb.)
Terepjárók: bruttó 34.990 Ft (pl. Mercedes ML)

További extra szolgáltatásainkról (fényesítés, fényezés korrekció, gépi waxolás, nano bevonatok, fényszóró felújítás, ozon-e technológiás beltértisztítás) érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön!

Fényszóró polírozás / Lámpa polírozás

Fényszóró polírozás: Manapság a legtöbb autó fényszórója készül üveg helyett műanyagból, hiszen sokkal olcsóbb az előállítása. Ennek viszont az a hátránya, hogy a környezeti hatások miatt idővel elmattul, elszíneződik. Az erre a célra kifejlesztett polírozógepeink segítségével visszanyeri eredeti állapotát, ami amellett hogy sokkal jobban mutat, biztonságosabb vezetést is eredményez, hiszen az átlátszó felület kevésbé folytja vissza a lámpa fényerősségét!

Autókárpit tisztítás szombathely / Autó tetőkárpit tisztítás

Vannak esetek amikor egy sima porszívózás mar nem elég a maradéktalan por illetve folt eltávolításához, ilyenkor célszerű egy teljes autó es tetőkárpit tisztítást választani. Szombathelyen egyedülálló technológiákkal, és innovációkkal a lehető legkíméletletesebben tisztítjuk meg autójának kárpit felületeit. Csak a teljes kiszáradást követően adjuk át az autót tulajdonosának, ezzel is biztosítva a tökéletes folteltávolítást.

Autó viaszolás / Autó waxolás

Speciális, magas karnauba pálma viasz tartalmú waxokat használva tesszük autójának fényezését elsősorban ellenállóvá, ragyogová, es maximálisan vízlepergetővé. Egyes waxainkat csak kézzel tudjuk a felületre felvinni, ugyanis a kéz melegétől válik lággyá és kenhetőve. 30 perc vagy akar egy órás száradas után töröljük fényesre, és csillogóvá.

Premium Car Care

Szombathely 9700, Liliom utca 1/f

+36 (70) 949 8999 +36 (70) 949 (Megjelenítéshez kattintson)

pcc@premiumcarcare.hu